Već 80 godina adidas Grupa dio je sportskog svijeta koji nudi vrhunske sportske proizvode: obuću, odjeću i dodatke. Danas je adidas Grupa jedna od vodećih tvrtki u industriji sportske opreme, a nudi širok portfelj proizvoda dostupnih gotovo u cijelom svijetu. Poslovna strategija tvrtke je jačanje marke i kvalitete proizvoda s ciljem povećanja konkurentnosti i financijske dobiti.

adidas Grupa ima više od 39.000 zaposlenika u više od 170 podružnica, a središte tvrtke nalazi se u Herzogenaurachu u Njemačkoj. Marke adidas Grupe su: adidas, Reebok i TaylorMade-adidas Golf.
Uz sportsku marku adidas Performance razvija i pozicioniranje modnog segmenta kroz marku adidas Originals.

Glavna vodilja modne marke adidas Sport Performance je opremiti sve sportaše da ostvare “nemoguće”. Adidas Sport Performance donosi strast za velikim proizvodima za sportaše u svim sportovima, a uglavnom se usredotočuje na četiri ključne kategorije globalno: nogomet, trčanje, trening i košarku. Odjel Sport Style obuhvaća modnu marku Originals, definiranu kao autentična sportska marka koja spada u Fashion grupu koja predstavlja budućnost u sportskoj odjeći i Style Essential, svježa sportsko nadahnuta marka dostupna mladima. Zajedno nude potrošačima proizvode od ulične mode do visoke mode, sve jedinstveno nadahnute i povezane sportom.