Pridruži se u subotu, 28. rujna 2019. na drugom izdanju humanitarne utrke Europa Donna Zagreb Pink Run u parku Bundek, Zagreb. Utrkom se ujedno i najavljuje “ružičasti mjesec” – listopad koji je svudje u svijetu posvećen borbi protiv raka dojke.

Europa Donna

Humanitarnu utrku pod motom “Izađi na zrak i pobijedi (m)rak“, organizira Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna. Dio je europske koalicije i krovna udruga za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj. Udruga radi na podizanju svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti.

Top sport te vodi na Europa Donna Zagreb Pink Run 2019!

Top Sport se svojom podrškom također pridružio ovoj hvalevrijednoj manifestaciji. Pridruži nam se u subotu na programu od 16 h te posjeti corner Top Sporta i preuzmi letak s kuponom od 20% popusta koji možeš iskoristiti na našim prodajnim mjestima. Osim utrka, događaj će biti popraćen bogatim edukativno-gastronomski-zabavan program namijenjen svim dobnim uzrastima začinjen s glazbenim koncertom i večernjom filmskom projekcijom.

Utrka na 5.000 i 10.000 m

Humanitana muško-ženska utrka na 5.000 i 10.000 m za starije od 16 godina počinje u 18 h. Zaprati Top Sport na Facebooku i Instagramu te se uključi u nagradnu igru u kojoj 10 trkača nagrađujemo startnim paketima za utrku.

Budi i ti dio utrke te podigni svijest o važnosti zdravog načina života i preventivnih pregleda!

Više informacija o utrci saznaj na www.utrka.com. Prijave su moguće putem linka www.utrka.com/utrke/pinkrun/2019/info/.