Tenisice su u zadnjih nekoliko godina doživjele pravi stilski boom! Suknje, haljine, odijela…sve su bolji prijatelji sa tenisicama – nekada ikonom sporta. Sve više viđamo mješavinu razno-raznih stilova na našim ulicama i nekako nam se čini da se savršeno slažu sa apsolutno svim modnim kombinacijama.

Mi smo izdvojili nekoliko nama “hot” modela koji su stigli na police naših Top Sport, Nike i adidas prodavaonica.

1. adidas Superstar

Superstar modeli u posljednih nekoliko godina neizostavan su modni detalj svih imalo modno osviještenih. Nekada zakon kod hip hop i rap scene, a danas must have svih fashion blogerica. Scrollajući po instagram profilima istih, nema šanse da se ne naleti na barem jednu fotku u Superstar modelu. Ženski dio populacije jedva je dočekao taj modni đir, jer napokon modni trendovi diktiraju nešto totalno hit i fashion, a s druge strane jako udobno i praktično. Nove proljetne kolekcije donose pregršt novih varijacija na temu, ali zadržavajući pritom izvoran model i dizajn dobro nam znane dobre, stare, od milja zvane Superstarke.

superstar comb

superstar web
superstar adidas new
superstar adidas new collection 80te

2. Nike Cortez

Još jedna oldy, but goldie tenisica, dobra stara Cortezica. Ravnopravno stoji bok uz bok jeansu sa kojim se slaže savršeno. Muška ili ženska varijanta, odlična u svakoj kombinaciji. Željno iščekujemo novu kolekciju koja nam uskoro stiže i prve sunčeve zrake da prošetamo nove primjerke.

cortez web

cortez style

3. Huarache

Ovaj model ili obožavaš ili nemožeš vidjeti, nema između. U svijetu je totalni must have već nekoliko godina,a kod nas još uvijek traži svoje mjesto na modnom tronu. Najudobnija je tenisica koja je ikada hodala Zemljom,a izgleda svemirski. Odličan model koji će zasigurno naći svoje mjesto pod suncem.

huarache web

huarache