Simbol sedamdesetih i ulične kulture, vraća se u obliku koji je prilagođen sadašnjosti kako bi pomogao novoj generaciji da proslavlja boju.

Četiri adidas sportske nijanse odabrane su kao polazište za mušku i žensku kolekciju. Boje koje su odabrane kao temelj adicolor raspona su Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red i Sun Yellow. Da bi predstavili paletu koja odgovara današnjici, ove poznate nijanse mijenjane su tako da stvaraju nove i svježe tonove.

Izbor finih tkanina odabran je kako bi se udahnuo novi život poznatim arhivskim proizvodima iz opisane linije odjeće adidasa.

Fotograf Charlie Engman i redatelj David Lane izradili su monokromatski svijet adicolor odjeće za kampanju, stvarajući zabavan i humoran ton koji naglašava spolnu neutralnost i raznolik pristup.
Modeli omogućuju razigrano poziranje sa duhovitim izrazima lica kako bi utjelovili čvrstu suštinu odjeće, dajući slikama auru pozitivnosti i entuzijazma.

Pronađi svoju adicolor kolekciju u adidas originals shopu/Bogovićeva 1a, adidas shopovima u Avenue Mallu Zagreb, Rijeka, Westgate, Pula i Zadar) te u odabranim Top Sport prodavaonicama (Avenue Mall Zagreb, City Centar One East, Dubrovnik/RK Minčeta).

adidas-originals-spring-summer-2018-adicolor-apparel-10

900x600 adicolor

adidas-originals-adicolor-2018-blue-men

adidas-originals-spring-summer-2018-adicolor-apparel-6

adidas-originals-adicolor-2018-yellow-women 900x600

adidas-originals-spring-summer-2018-adicolor-apparel-3

adicolor cco east

adicolor dubrovnik