Adidas Running predstavlja novu generaciju AlphaBOUNCE tenisica za trčanje koje svojim progresivnim dizajnom te funkcionalnim spojem tehnologije i estetike omogućavaju sportašima iskorak iznad postojećeg potencijala i iskustvo učinka bez ograničenja.

Vrhunskim sportašima, koji su prepoznati kao vladari svoje igre i sporta, AlphaBOUNCE omogućava postizanje najboljih rezultata u trčanju bilo da je trčanje njihov osnovni sport ili dio treninga i priprema. Dizajnirane za snagu, brzinu i povećanje kondicije, nove AlphaBOUNCE tenisice idealan su spoj vrhunske adidas tehnologije i materijala koji sportašu nude tri ključne značajke – udobnost, osjećaj i prianjanje.
alphabounce 2

alphabounce 6

alphabounce 4

Zahvaljujući mesh vanjskom materijalu satkanom u jednom dijelu koji obavija gornjište tenisice pri tome istovremeno omogućavajući protok zraka trkačima nudeći im osjećaj udobnosti neovisno o dužini trajanja treninga. Silueta tenisice dizajnirana je uz pomoć Aramis tehnologije te nudi potpunu potporu i stabilnost pri dinamičkim kretnjama. Idealno za sportaše čija igra zahtijeva nagle promjene smjera i brze reakcije. Osjećaj udobnosti pojačan je i tehnologijom integriranom u središnji dio tenisice koja se proteže duž cijelog dijela kako bi podupirala dinamičke kretnje i nastavlja se u područje pete gdje dodatno „zaključava“ stopalo za pojačanu stabilnost. Kako bi sportaši dominirali u svojoj igri neovisno o vremenskim uvjetima, potplat nove generacije AlphaBOUNCE tenisica poboljšan je s visoko izdržljivom Continental gumom, eliminirajući pri tome i ostale prepreke koje stoje između sportaša i njegovog cilja.
alphabounce 5

alphabounce 7

alphabounce 8

Alpha Bounce modeli dostupni su su adidas shopovima:
Avenue Mall Zagreb
Westgate
Rijeka, Tower Center
Opatija
Zadar, Supernova