NAJBOLJI NOGOMETAŠI SVIJETA ZAPALILI TEREN U NOVOJ ADIDAS COLD BLOODED KOLEKCIJI


Kolekcija Cold Blooded dostupna je u adidas shopovima Avenue Mall Zagreb, Tower Center Rijeka, Pula i Supernova Zadar.

adidas Football predstavio je novu generaciju revolucionarnih adidas kopački u kolekciji Cold Blooded, koja se sastoji od tri modela – Predator 18+, NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY i X17+ 360 SPEED. Kolekcijom dominiraju upečatljive crveno-bijele kombinacije s crnim nijansama.

Novi Predator debitirat će na nogama nogometnih virtuoza – Delea Allija, Mesuta Ozila i Paula Pogbe. Predator 18+ dolazi s inovativnim PURECUT LACELESS sustavom koji omogućava maksimalnu kontrolu lopte dok integrirana središnja struktura FORGED KNIT osigurava potpunu stabilnost. Tehnologija CONTROLFRAME dizajnirana je za stabiliziranje pokreta, a za još bolji povrat energije pri svakom koraku ugrađena je i inovativna adidas BOOST ™ tehnologija.

cold blooded 4

Za najokretnije igrače na terenu poput Juliana Draxlera tu je Nemeziz model koji uključuje AGILITYBANDAGE s TORSIONTAPES tehnologijom, zaslužnu za savršeno prianjanje stopala i sprječavanje proklizavanja kako bi igrači nesmetano mogli izvoditi i najkompleksnije poteze. Model Nemeziz 17+ 360 AGILITY s TORSIONFRAME potplatom iznimno je lagane konstrukcije te omogućuje agilno kretanje, dok AGILITYKNIT 2.0 konstrukcija omekšava izravni dodir s tlom.

cold blooded 5 ok

cold blooded 2

Andrej Kramarić, Luis Suárez, Gabriel Jesus i Gareth Bale među prvima će imati priliku pomicati granice s novim X17 +360 SPEED modelom koji dolazi s NON STOP GRIP sustavom za neusporedivu razinu kontrole, a SPRINTFRAME potplat osigurava stabilnost kod mijenjanja smjera pri velikoj brzini. PURECUT SOCK sustav sa skrivenim vezicama namijenjen je ublažavanju brzih i naglih pokreta, što posebno cijene ove nogometne napadačke zvijezde.

cold blooded 3

andrej kramaric