SVE SAMO NE JEDNOSTAVNOST

Inspirirana prošlošću i osnažena modernim dizajnom, silueta novih adidas Deerupt tenisica predstavlja izazov za jednostavnost. Novi Deerupt oblikovan je tako da istovremeno ističe minimalizam i odvažnost prateći tako modernu notu dizajna dok se motiv mrežastog uzorka provlači kroz cijelu siluetu tenisice odajući počast njezinim arhivskim adidas korijenima.

Počeci Deerupta sežu u 80-te kada je dizajn s mrežastim uzorkom bio ključni element adidas tenisica za trčanje sadržan samo u donjem dijelu tenisice dok novi Deerupt model je u cijelosti obavijen mrežastim uzorkom. Novi dizajn predstavlja I pomak u poimanju realnosti igrajući se s dimenzijama I bojama – mreža je preoblikovana u predimenzioniranu siluetu ističući upečatljive boje. Uzimajući inspiraciju za uzorak iz urbane arhitekture I prirodnih fenomena, adidas Deerupt predstavlja kombinacije tekstura, slojeva I perspektiva unutar jedne siluete pri tome zadržavajući iznimno laganu konstrukciju upotpunjenu rastezljivim tkanjem kako bi se omogućila maksimalna prilagodljivost stopalu. Jastučići pjene unutar tenisice pružaju dodatnu stabilnost stopalu I potporu pri svakoj kretnji.

Novi adidas Deerupt rezultat je hrabrog iskoraka u dizajnu bez kompromisa udobnosti I funkcionalnosti, u potpunosti tenisica koja predstavlja vrhunski spoj adidas prošlosti I inovativne tehnologije budućnosti I kao takav predstavljen je u Parizu 15. ožujka na jedinstvenom interaktivnom događaju koji je bio smješten u najpoznatijem svjetskom muzeju Louvreu. Program događanja bio je koncentriran oko središnjeg motiva mreže predstavljenog kroz virtualnu stvarnost te interaktivnih radionica kroz koje su uzvanici mogli I sami postati dio cijelog koncepta.

Deerupt tenisice dostupne su u adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a u Zagrebu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749kn.

deerupt adidas top sport 8 3

deerupt model 3

deerupt model 4

deerupt model 5

deerupt model 6

deerupt model 2

adidas deerupt new

adidas deerupt new 3

adidas deerupt new 2

deerupt adidas top sport 6

deerupt adidas top sport 5


deerupt adidas top sport 8 1

deerupt adidas top sport 8 2

deerupt adidas top sport 8 3