Spoj ulične mode i vrhunskog sporta: adidas Z.N.E. kolekcija.

Pojava modnog stila sportske elegancije približila je više nego ikada svjetove streetwearea, iliti mode za ulicu, i kvalitetne sportske opreme stvorene za vrhunske performanse. adidas je bio jedan od idejnih začetnika i predvodnika ovog pokreta, a predstavljanje Ultra Boost i NMD silhouettes linija značajno je doprinijelo strmoglavom usponu kompanije zadnjih par godina.

Sada, renomirana njemačka marka sada ponovo podiže ljestvicu i predstavlja Z.N.E. liniju, koja spaja urbani atletski stil sa sportskom DNK Herzogenauracha (grad u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj na rijeci Aurach i sjedište adidasa).


Dizajnirana uz uvid i konzultacije s profesionalnim sportašima, potogovo oko njihovih rituala priprema, nova adidasova linija Z.N.E., Zero Negative Energy, predstavlja hoodice, trenirke (gornje i donje dijelove) te kratke hlače izrađene od izdržljive tkanine. Sastavom 63% pamuk, 33% poliester, 4% elastin, Z.N.E linija dizajnirana je s posebnim ciljem – osigurati vrhunsku udobnost za sportaše, gotovo da bi mogli s ulice na trening. Novi proizvodi ispunjavaju sve tražene kriterije i izrađeni su sa svim potrebnim detaljima ne bi li pružili maksimalnu podršku i udobrnost.
Full-zip jakna ima iznimno prostranu kapuljaču, koja se može navući na oči, što će dobro doći ako ste u situaciji gdje želite na brzinu odraditi „power-nap“. Unutarnji džep na prsima ima mjesto za smartphone stoga ne moraš brinuti za svoj omiljeni gadget i/ili potrebne dokumente.

Kvalitetu i prednosti Z.N.E. linije prepoznali su brojni poznati sportaši koji u svojim svakodnevnim aktivnostima nose novu adidas kolekciju, a među njima su Gareth Bale, Simona Halep i James Harden.Kolekcija sadrži ženski i muški hoody te pripadajuće hlače i dostupna je u adidas shopovima i odabranim Top Sportovima