adidas Athletics predstavio je ključni proizvod nove kolekcije Z.N.E Zero-Dye – majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, koja pruža vrhunsku udobnost te svojim dizajnom omogućava sportašima da se fokusiraju na ono što je bitno prije izlaska na teren.

adidas Athletics kolekcija proizvedena je inovativnim procesom bez korištenja umjetnih bojila koristeći samo materijale u svojim prirodnim bojama čime se smanjuje prekomjerno trošenje vode. Nova ekološka metoda proizvodnje odbacuje sve ono što je nebitno te reflektira viziju i fokus koji su sportašima neophodni u pripremama prije izlaska na teren. Elegantan dizajn hoodice kao i predimenzionalna kapuljača svojim oblikom eliminiraju vanjske faktore koji mogu negativno utjecati na koncentraciju i omogućuje još učinkovitiji fokus potreban za postizanje vrhunskih rezultata.

Slogan nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije ”Fokusiraj se na bitno” potiče svijest kod sportaša ne samo na krajnji rezultat njihove igre već tu svijest proširuje i izvan okvira sporta i na okolinu koja ih okružuje.

 

U svojom pripremama prije izlaska na teren adidas Z.N.E. hoodicu isprobali su vrhunski sportaši poput nogometaša Paula Pogbe, atletičarke Tori Bowie i tenisačice Coco Shilin.

zne hlace adidas zne kolekcija

adidas zne kolekcija2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikli su dostupni u adidas shopovima Avenue Mall i Supernova Zadar.