Svjetsko nogometno prvenstvo je završilo i odmah se okrećemo novoj nogometnoj sezoni. Tim povodom adidas je predstavio najnovije verzije kopački u sklopu paketa Team Mode COPA18, NEMEZIZ18+, Predator18+ i X18+ za početak sezone 2018/19. Team Mode nosit će najveći nogometaši poput Lionela Messija, Mohameda Salaha, Luisa Suareza, Ivana Rakitića i Andreja Kramarića. te mnogi drugi. I ovaj put pomiču se granice inovativnim idejama, a specifikacije koje se nalaze u kopačkama, dolaze i u “cage” te “street” verziji za svakodnevno nošenje.

Dostupne su u adidas shopu u Avenue Mallu, Tower Centru Rijeka i Supernova Centru u Zadru.

Model COPA18 dolazi u srebrnoj, plavoj i crvenoj boji i koristi napredne materijale spajajući kožni gornji dio te inovativni konstrukcijski sistem za čarape koji smanjuje mogućnost proklizavanja. Preklopni jezik nudi poboljšanu podršku i stabilnost dok unutarnju konstrukciju oblikuju jastučići od pjene.

NEMEZIZ kopačke, dizajnirane kako bi povećale performance i najagilnijih nogometaša, uključuju bandaže na zglobovima sa tehnologijom torzijske trake kako bi stopalo unutar kopačke bilo još stabilnije. Dvojno kopčanje osigurava zglobove i dopušta eksplozivne promjene pravca dok AGILITYKNIT 2.0 osigurava mekani i direktni dodir te bestežinski osjećaj.
11 - ADI PERF 30.7. kopachke - 1139x534px3
Leo_Messi_Nemeziz_900

PREDATOR 18+ odlikuje čisti rez bez vezica koji donosi maksimalnu površinsku kontrolu. Srednja i bočna stabilnost kreirana je pomoću pletiva po sredini stopala te pruža maksimalni povrat energije. 18+ uključuje pletivo za čarapu u boji, a gornji dio kopačke anatomski oponaša oblik pete kako bi stopalo bilo stabilno.
11 - ADI PERF 30.7. kopachke - 1139x534px4
Paul Pogba Predator 18_900

X18+, koje su svoju premijeru imale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osiguravaju stabilnost za najveće brzine. Kopačke bez vezica i nisko odsječeni rubovi odlikuje rastezljiv materijal za maksimalnu stabilnost. Tehnologija SKELETAL WEAVE sastavljena je od iznimno tanko utkane mreže, dok SPEEDFRAME odlikuje bestežinski osjećaj. Gabriel Jesus i Luis Suarez upravo su x18 odabrali kao idealnog partnera u igri.
11 - ADI PERF 30.7. kopachke - 1139x534px2
Mo Salah_900