Mekše i sa još većim povratom energije!

Mislili ste da su Nike LunarEpic Low Flyknit 2 super mekane i lagane? Da, bile su.
Zamislite tenisicu koja je još mekša i laganija. Ustvari, nemorate zamišljati, ona postoji i stigla je u naše nike shopove u Areni i Ilici 10. Čak je 5% lakša i 11% mekša od Nike LunarEpic Flyknit 2 modela, a zove se Nike Epic React. Lunar pjena koja se nalazi cijelom donjom dužinom tenisice vraća čak 13% više energije od svog prethodnika.

nike epic react top sport

Najizdržljivija trkačka tenisica do sada!

Prilikom testiranja Epic React tenisica, testne tenisice koje su dane trkačima iza sebe su imale pretrčanih preko 800km. Kad su se trkači vratili sa trčanja, postavljeno im je pitanja što misle koliko tenisice imaju pretrčanih km – najveća izrečena kilometraža bila je 160kn, a najniža da su teniisce sasvim nove. Prosjek odgovora bio je 24km. Izjave trkača su rekle sve.

epic react nike top sport 12

Iza Nike Epic React Flyknit-a stoje više od tri godine istraživanja. Znanstvenici u Nike-u bili su zaduženi za stvaranje najkvalitetnije i najudobnije tenisice za trčanje na tržištu. Epic React je još impresivniji od LunarEpic modela i ima atribute izvedbe razreda A za trkača koji voli biti ispred svih.

epic react nike top sport 2

epic react nike top sport 9

epic react nike top sport 8

epic react nike top sport 7

epic react nike top sport 3

epic react nike top sport 4

epic react nike top sport 5

epic react black 2

epic react black 3

epic react black 4

epic react black 5

epic react black 6

epic react black

Roger Federer osvojio je 20. Grand Slam trofej u finalu Australian Opena ove godine – to svi znamo, ali… da li ste znali da je nosio nove Epic React tenisice? Prije lansiranja u javnost, nosio je Epic React i došao do genijalne pobjede!
roger federer nike react top sport
roger federer nike react top sport 2

roger federer nike react top sport 3