adidas vraća integritet u modu novom kolekcijom EQT tenisica koja je autentična i ne podliježe trendovima koji umanjuju funkcionalnost. Nastao u Berlinu 90-ih godina adidas EQT se u 2017. godini vraća s novim dizajnom s kojim redefinira spoj lifestyle i sportske tenisice spajajući najbolje iz prošlosti i inovativnu tehnologiju budućnosti čime su kreirani ultimativni muški i ženski jesen/zima 2017 modeli EQT Highlight Pack i EQT Support RF.

eqt 2

EQT Higlight Pack tenisica za žene s EQT Racing ADV modelom s integriranom stretch-knit tehnologijom te spužvastim AVA potplatom omogućuje maksimalnu udobnost. Tenisica je upečatljive aqua plave boje, a korijeni Originalsa prepoznaju se u prepoznatljivim 3-stripesima crne boje u integriranom sustavu vezanja koji ovaj model čine savršenom tenisicom za svaku situaciju. EQT Support model za muškarce dolazi s TPU potporom i kapicom za petu s BOOST tehnologijom potplata u crnoj boji s kontrastnim bijelim detaljima uz prepoznatljiva 3-stripesa na potplatu. Novim pristupom adidas Originals klasicima kreiran je i EQT Support RF model za muškarce i žene u crnoj boji s arhivskim stripsima. Muški model je redizajniran klasik devedesetih uz kombinaciju brušene kože i zanimljivih originalnih detalja poput potpore za petu. Tenisica dolazi u intrigantnoj karbon crnoj boji koji ovaj model ističe od drugih adidas Originals tenisica. Ženski model je kombinacija mesh tkanine i brušene kože s originalnim EQT Support elementima, a preko potplata pojavljuju se 3-stripesa u tirkizno plavoj boji u kontrastu s crnom tenisicom i bijelim potplatom.

eqt 3

Dijelimo 3 para tenisica!

Nova adidas EQT kampanja nastala je u suradnji s mladim hrvatskim kreativcima Dorom Barker, Stanislavom Cvitkovićem i Karlom Zelić uz pomoć kojih je pokrenut i kreativni natječaj koji traje do 1. rujna inspiriran EQT kolekcijom u kojem se pozivaju svi kreativci i oni koji se tako osjećaju da pokažu svoju esenciju, ono što ih razlikuje od drugih.

Što treba napraviti?

Sve što je potrebno je da fotografijom, ilustracijom, stilom, videom i čime god žele, pokažu što ih pokreće i objave na svom Instagram profilu uz #onlyessential #eqt @adidashrvatska. adidas stručni žiri će odabrati troje pobjednika koji će osim novih modela EQT tenisica dobiti i novo iskustvo.

eqt 4

Žiri čine fotograf Dorijan Kljun zatim Jelena Bando, nagrađivana akademska slikarica i direktorica 360 Mountains festivala i Ana Bacinger, fashion blogerica.
adidas poziva talentirane mlade ljude da udruže svoje kreativne snage i otkriju svijetu tko su, koja je njihova esencija i čime ju izražavaju.

eqt 5

Ove godine u sklopu kampanje adidas surađuje i s 36 Mountains festivalom posvećenom ilustraciji i autorskom crtežu koji će se održati u Zagrebu od 7. do 10. rujna 2017. u HDLU u Zagrebu, na kojem će se adidas predstaviti s adidas EQT pop up kornerom kojeg je dizajnirao umjetnik Liik, arhitekt u čiji kreativan opus spada eksperimentiranje zvukovima i kreiranje umjetničkih instalacija.

Nova EQT jesen/zima 2017. kolekcija sastoji se od nekoliko muških i ženskih modela u kojima se kombiniraju razne palete boja i završni detalji, a dostupna je u adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a, Zagreb, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 899kn-1149kn ovisno o modelu.

02.09. obavezno svrati do adidas Originals shopa u Bogovićevoj 1a od 11 do 14h. Spremili smo ti brojna iznenađenja uz @joeyknoyit, @1djchill i Atomic Dance Factory. Fotkaj se u novim EQT i ukoliko tvoja fotka prikupi najviše likeova možeš osvojiti kompletni EQT outfit. Očekuju te i drugi pokloni i iznenađenja. Vidimo se 02.09. u adidas originals shopu u Bogovićevoj 1a! #EQT