Pod geslom “Great alone, better together.”, stiže jedna od najuzbudljivijih tenisica iz adidas Originals obitelji. Radi se o P.O.D-S3.1, koja proizlazi iz bogate baštine adidasovog sustava estetike i tehnologije, te ih odlikuje trodimenzionalni dizajn potplata.

Adidas Originals P.O.D. možete naći u adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a.

Odvojeni dijelovi potplata tenisice prilagođeni su specifičnim zahtjevima svakog područja stopala. Jedinstveni “Point of Deflection System” daje siluetu kombinirajući podršku EVA u prednjem dijelu s udobnom Boost ™ jedinicom u peti, završenom s izdržljivim gumenim potplatom. Rezultat je profinjena evolucija dobro poznate Torsion ™ tehnologije koja je utkana u neke od adidasovih najdražih silueta iz 90-ih godina prošlog stoljeća, omogućujući slobodno kretanje prednje strane stopala i pete. Klasična konstrukcija pletiva, ojačana strukturnim prekrivačima i oznakom od 3 trake, daje istovremeno novi ali prepoznatljivi dizajn adidas Originals. Svaka navedena komponenta odlično funkcionira zasebno no zajedno daje novu dimenziju udobnosti i drugačiju perspektivu modernog i inovativnog dizajna “lifestyle” tenisice za svaku priliku.

“Imamo tu veliku adidas prošlost, i imamo ovu nevjerojatnu budućnost. I P.O.D. System zapravo je povezivanje prošlosti s budućnošću. “ – izjavio je Nic Galway, viši potpredsjednik globalnog dizajna, adidas Originals

P.O.D.-S3.1 dostupne su od 2. kolovoza u klasičnoj crno-bijeloj varijanti, a sredinom kolovoza stižu i druge boje za žene i muškarce.

Što stoji iza inspiracije i kreativnog procesa izrade novih P.O.D. tenisica, adidas Originals predstavio je u kratkom dokumentarnom filmu.