adidas TERREX predstavlja novu Agravic kolekciju koja pruža ljubiteljima outdoor aktivnosti neograničene mogućnosti uz potpuni fokus i kontinuirani tijek treninga neovisno o vremenskim uvjetima. Inovativna adidas tehnologija u novoj kolekciji predstavljena je kroz dva artikla – adidas TERREX Agravic GTX tenisice te Agravic Alpha Hooded Shield jaknu.

terrex kampanja
Hibridni dizajn i izrada TERREX AGRAVIC ALPHA HOODED SHIELD jakne donosi jaču zaštitu od prosječne vjetrovke, a pritom je i lakša. Polartec Alpha aktivna izolacija optimizira i održava tjelesnu temperaturu – osigurava toplinu i suhoću, dok prozračna i rastezljiva tkanina Pertex Quantum štiti od vjetra bez dodatne težine i omogućava optimalnu pokretljivost uz otpornost na vjetar.

Agravic Hooded Shield jakna se lako pakira u integrirani džep za pakiranje tako da se u slučaju promjene vremena s lakoćom može izvaditi što omogućava sportašima maksimalnu spremnost tijekom utrke neovisno o vremenskim uvjetima. Svestranost Agravic Hooded Shield jakne pruža sportašima mogućnost da se uspješno nose sa svakim zadatkom s maksimalnim fokusom na cilj.

terrex jakna zenska

Lagane, brze i stabilne, TERREX AGRAVIC GTX tenisice za trail trčanje pružaju nevjerojatan povrat energije i poticaj kroz adidas BOOST tehnologiju omogućavajući sportašima da pomaknu svoje granice i osvoje strme planinske staze. Vodootporne i prozračne GORE-TEX membrane održavaju stopala suhima, a novi Continentalov gumeni potplat s potpunim prianjanjem po suhoj i mokroj podlozi izrađen je tako da podnese povratne udarce te je vrlo dinamičan u kratkim dodirnim kretnjama. S novim AGRAVIC GTX tenisicama sportaši se mogu neopterećeno prepustiti trenutku, pretvoriti nedostatke u svoju prednost i živjeti bez ograničenja.

terrex agravic

Ljubitelji trekinga među prvima su imali priliku isprobati novu adidas TERREX Agravic kolekciju 23.rujna 2017. na održanoj adidas Terrex Rab Island Trail utrci u organizaciji Treking lige, čiji je adidas ponosni sponzor. Sudionici utrke imali su priliku sudjelovati u edukativnom i promotivnom događanju te se pobliže upoznati s TERREX linijom i mogućnostima za proširenje svojih sportskih ciljeva uz pomoć inovativne adidas tehnologije.

treking adidas

adidas TERREX Agravic kolekcija za muškarce i žene dolazi u upadljivim plavim nijansama te je dostupna od listopada 2017. ALPHA HOODED SHIELD jaknu i AGRAVIC GTX tenisice možete pronaći u odabranim adidas shopovima:Avenue Mall Zagreb, Pula i Tower center Rijeka po preporučenoj MPC od 1149kn.

terrex tenisice muske

terrex tenisice zenske