Reebok je predstavio Reebok CrossFit Nano 7 tenisicu, poštujući nasljeđe koje ima kao jedan od vodećih brendova obuće u CrossFit zajednici.

Reebok nastavlja razvijati Nano franšizu, pa tako najbolja trening tenisica dobiva preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da tenisica odgovara svakom sportašu.

Kreirana kao vrhunska tenisica za trening, Reebok CrossFit Nano 7 pružan lagan osjećaj na nogama svima koji prakticiraju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije tenisice koje omogućavaju stopalu da „diše“.
Dodatna karakteristika tenisice je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu, stabilnost i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnost stopala za svaki pokret tijekom treninga.


Zahvaljujući Reebok CrossFit Nano 7 tenisicama, fitness entuzijasti će učiniti da se svaka nanosekunda u 2017. godini računa tijekom treninga u najboljim tenisicama. „Reebok je uvijek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitness zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize u okviru Nano. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal“, izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

Kao i sve prethodne verzije, Reebok CrossFit Nano 7 tenisice imaju različita unaprijeđenja, koja pored NANOWEAVE tehnologije, podrazumijevaju:

  • Refined structural fit – jaka osnova koja pomaže u povećanju snage
  • Prošireni RopePro – omogućava istrajnost i zaštitu, a sada je smješten na središnjem dijelu gornjišta sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom
  • Ublažavanje apsorpcija udara – omogućuje bolje kretanje tijekom vježbi koje podrazumijevaju trčanje i naskok na kutijuVancor dodaje: „Želimo osigurati poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportašima tenisicom koja je postala neizostavni dio svakog treninga.“

„Reebok razumije da i najmanje promjene mogu napraviti veliku razliku. Velika je čast što možemo biti dio procesa Nano napretka svake godine, tako da uvijek imamo najbolju moguću obuću. Ove godine, tenisica je predstavljena u siječnju, tako da mogu trenirati većinu sezone u tenisici u kojoj ću se i natjecati na Igrama 2017“, izjavila je Katrin Davidsdottir, pobjednica CrossFit Games za 2015. i 2016. godinu.

Tenisice možete kupiti u Top Sport poslovnici u Avenue Mallu po cijeni od 999,00 kn.