Top Sport s ponosom predstavlja novi sportski brend na hrvatskom tržištu!

4F popularni poljski brand, aktivan u preko 30 zemalja i na 4 kontinenta konačno je došao i u Hrvatsku. Riječ je o proizvođaču visokokvalitetne sportske opreme, posebnom po svom bogatom asortimanu za aktivne profesionalce, rekreativce, ali i osobe koje jednostavno vole iznimno udobnu sportsku odjeću i obuću.
4F je veliki promotor zdravog i aktivnog sportskog života i zato ponosno prati korake mladih talenata, sportskih profesionalaca i umirovljenih sportskih legendi. Osim brojnih sportskih momčadi, njegovu kvalitetu su prepoznale i nacionalne olimpijske momčadi Poljske, Latvije i Srbije i Grčke, čiji su ponosni sponzori, a od ove godine 4F je i sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske delegacije koja će nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama od 9. do 25. veljače 2018. u južnokorejskom Pjongčangu, te na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju.

30. siječnja ove godine, Hrvatski olimpijski odbor (HOO) organizirao je u zagrebačkom hotelu Westin predstavljanje i svečani ispraćaj olimpijaca na Zimske olimpijske igre u Pjongčang (9. – 25. veljače 2018.). Tom prigodom predstavljena je kolekcija koju će olimpijci nositi za vrijeme ZOI. Događaju su prisustvovali brojni državni dužnosnici i članovi 4F kompanije.
Direktor i većinski vlasnik tvrtke OTCF, Igor Klaja, u čijem je vlasništvu i brend 4F, pojasnio je kako se pri dizajniranju opreme za hrvatske olimpijce pazilo na tradicionalni i najprepoznatljiviji nacionalni detalj – crveno-bijelo kvadratiće. Izrazio je zadovoljstvo suradnjom s HOO-om i poželio hrvatskim sportašima puno uspjeha u Pjongčangu.

olimpijska kolekcija 2

olimpijska kolekcija 3

olimpijska kolekcija 4

olimpijska kolekcija 5

4F proizvodi napravljeni su od kvalitetnih, provjerenih materijala poznatih svjetskih proizvođača kao što su Toray, Primaloft, YKK i mnogi drugi. Odjeća i modni dodaci dizajnirani su na način da se prilagode funkcionalnim sportskim, ali i casual izazovima.
4F asortiman uključuje proizvode za žene i muškarce, a inspiriran je rasponom prirodnih boja vezanih uz poznata skijališta, šarenim/camo uzorcima odjeće za trening i svaki dan. U ponudi se nalaze i funkcionalni asortiman namijenjen svim zimskim aktivnostima, vježbanju i svakodnevnoj uporabi. Također, u Top Sport dućanima može se pronaći i raznolik lifestyle asortiman.

4F brend ekskluzivno je dostupan samo u Top Sport prodavaonicama u
Zagrebu, Bjelovaru, Dubrovniku,Splitu, Opatiji, Puli, Rijeci, Sisku.