Povrat i zamjena

U slučaju povrata ili zamjene kontaktirajte nas na mail: info@top-sport.hr . Potrebno je poslati slijedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Broj narudžbe
  • Adresu
  • e-mail.

Potrošač trgovcu mora vratiti/zamijeniti proizvod koji je neoštećen, nenošen, neupotrebljavan i u nepromijenjenoj količini te u originalnom pakiranju (originalnoj ambalaži). Potrošač proizvode ne smije slobodno upotrebljavati do odustajanja od ugovora. Proizvod se ne može vratiti bez neoštećene originalne ambalaže.

U slučaju zamjene za isti proizvod, nećemo Vam vratiti novac jer ćemo Vam poslati proizvod u broju koji Vam odgovara, a također ne trebate ponovo naručivati ​​proizvod. U ovom slučaju Vam nećemo naplatiti troškove isporuke novog proizvoda na Vašu adresu.

Ako želite artikl zamijeniti za drugi model jedina mogućnost je povrat artikla i nova narudžba (novog artikla). Trošak povrata snosi kupac, a trošak ponovnog slanja na željenu adresu pošiljatelj (Top-sport.hr).

U slučaju povrata, novac uplaćujemo na račun.

Proizvod spakirajte u ambalažu koja je pogodna za transport (predlažemo da koristite transportno pakiranje u kojem ste primili paket, jer je prilagođeno za zamjenu proizvoda). Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.

Paket pošaljite prijeko odabrane dostavne službe. Predlažemo da koristite naše partnere, a za ostale informacije nas kontaktirajte.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na kupnju