Ovdje svi klubovi ponosno i ravnopravno stoje bok uz bok. Tu te čeka najbogatiji i najtrofejniji nogometni klub na svijetu. Klub sa Santiago Bernabéu. Klub koji je proglašen najboljim klubom 20. stoljeća. U svojoj je povijesti rekorder po broju osvojenih naslova prvaka Europe, uspjelo im je to čak 12 puta. Španjolsku Primera ligu (La Ligu) osvajali su 33 puta, što je najviše od svih španjolskih klubova, Kup kralja osvajali su 19 puta, 10 puta su osvojli španjolski SuperKup, jed nom su bili pobjednici Copa Eva Duarte te jednom pobjednici španjolskog LigaKupa. Što se tiče ostalih europskih i svjetskih natjecanja, još su dva puta osvajali Kup UEFA, tri puta Europski superkup te četiri puta Interkontinentalni kup i jedno klupsko FIFA svjetsko prvenstvo – veliki je to Real Madrid.

real madrid ronaldo

real madrid

Uz Real Madrid, tu je i jedan od najuspješnijih engleskih i europskih nogometnih klubova sa 20 naslova prvaka, 12 pobjeda u engleskom kupu i tri naslova europskih prvaka. Klub je osnovan pod imenom Newton Heath L&YR F.C. 1878. godine. Dana 19. veljače 1910., Manchester United je odigrao prvu utakmicu na novom stadionu Old Traffordu, na kojem igra i dan danas.
Grb je izveden iz grba grada Manchestera. Vrag u grbu je počeo biti dodavan 1960.-ih, kada je klub i dobio nadimak Crveni vragovi (Red Devils). Do kraja 60-tih, vrag je stavljan na klupske šalove i ostale navijačke rekvizite, a 1970. je i službeno dodan na grb.
Jedan od najpoznatijih dresova, koji je međutim kratko trajao je dres iz 1996., koji je bio potpuno siv. Prestali su igrati u takvim dresovima nakon što nisu osvojili niti jedan bod dok su ih nosili, te su ih čak jedanput promijenili na poluvremenu, nakon što su gubili 3:0, ali ni to ih nije spasilo od poraza. Igrači su tada izjavili da je sivi dres bio teško vidljiv, te da je to dovelo do loših rezultata.

manchester unuted

manchester united

Zagrebački Plavi lavovi ili naš Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb jedan je od tri najpopularnija hrvatska nogometna kluba. Od osnutka Republike Hrvatske, najtrofejniji je klub u državi. Dinamo ima neraskidivu vezu sa svojim navijačima – Bad Blue Boysima koji upravo u Bogovićevoj mogu pronaći najnovija izdanja Dinamovih dresova.
GNK Dinamo utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub.
Naime, Modri klub kroz povijest je nekoliko puta mijenjao ime: od 9. lipnja 1945. do 26. lipnja 1991. nosio je ime Dinamo, zatim do 24. veljače 1993. HAŠK Građanski, potom sedam godina nastupa pod imenom Croatia, od 14. veljače 2000. nosio je ime NK Dinamo, a 2011. nazivu kluba promijenjen je prefiks u GNK – Građanski nogometni klub.

Naša tvrtka Pro Sport 98 od prošle godine ponosan je partner GNK Dinamo. Međusobna suradnja i interes prepoznat je sa obje strane te se zajedničkim snagama trudimo približiti sport svim generacijama.
dinamo

dinamo web