Ljubav prema sportu započela je još u osnovnoj školi, te je tijekom školovanja isprobala niz sportova: karate, rukomet, tenis, ples… No, kako potječe iz velike gurmanske obitelji koja je imala i restoran i voli fino „papati“, to je u adolescenciji rezultiralo njezinom prekomjernom težinom. Sama je morala pronaći vlastiti način kako bi svoju tjelesnu težinu dovela u prihvatljivo stanje.

No ljubav prema sportu je ostala, te je upisala Kineziološki fakultet. Paralelno sa treniranjem, počela je proučavati i fitness prehranu. Tijekom svog sportskog školovanja postala je certificirani trener grupnih programa uz glazbu te fitness trener.

Proučavajući koji tip prehrane najbolje odgovara njezinom tijelu i aktivnom životu koji je vodila, eksperimentirala je s različitim principima prehrane, proučavala food blogere, čitala, educirala se. Sve je to rezultiralo time da je prije 4 godine započela proučavati i primjenjivati principe paleo prehrane čiji je danas veliki pobornik i promotor.

Danas u Virovitici vodi svoj Rekreativni centar Creative Box, koji okuplja mlade i starije, aktivnije i manje aktivne žene i muškarce. Ukupno vodi 6 različitih grupnih programa, individualne treninge, a posebno se ističe plesna grupa koji vodi s korisnicima Udruge za Down sindrom VPŽ i njihove obitelji.

Uz konstantni rad u svojoj „kutiji“, kontinuirano se i dalje educira, a poseban joj je gušt kada ima vremena kuhati. Sama izmišlja svoje recepte, proučavajući tuđa iskustva i slušajući svoj organizam. Pazi da su sastojci koje koristi uvijek organski, sezonski, zdravi i prirodnog porijekla. Velika su joj podrška obitelj i dečko, koji zajedno sa njom uživaju u njezinim receptima. Osim najbližima, promociju paleo prehrane radi sa svojim prijateljima i korisnicima njezine „Kutije“, organizira paleo večere kojima želi približiti ovakav način kuhanja i jela, s prvenstvenim ciljem promocije zdravlja i zdravog načina života.