Nike Metcon 3 najbolje je što možeš priuštiti svojim stopalima , a i cijelom tijelu, prilikom boravka u teretani. Spremne su i za najzahtjevnije zadatke i prepreke – užad, sprintanje, dizanje, penjanje… Za Metcon 3, piece of cake. Stražnji dio tenisice posebno je osmišljen kako bi omogućio svu posebnu potporu prilikom dizanja utega, koja je osobito jako važna zbog kralježnice. Novi modeli lakši su, izdržljiviji i stabilniji od prethodnih modela.
Sa donje strane tenisice nalazi se sloj gume koji štiti od proklizavanja te omogućuje siguran doskok ili zaustavljanje prilikom sprintanja.
Slobodno možemo reći da je to jedna od najsvestranijih cross- trening tenisica ikad razvijena.
Mnogi su već prepoznali prednosti i kvalitete koje imaju Metcon 3 tenisice, a jedna od njih je i naša Nike ambasadorica Martina, poznatija kao Martina Boss. Evo što nam je Martina ispričala:

’Ako se preko stopala prenose sva opterećenja i udarci po tijelu, tada je jasno da je vrlo važno imati kvalitetnu i adekvatnu obuću za trening- posebice za vas koji provodite dosta vremena u teretani, na trčanju i sl. Kao početniku bitna mi je bila samo estetika, priznajem, no s vremenom i stjecanjem novih znanja naučila sam i uvjerila se da loša obuća može biti uzrok brojnih problema s kralježnicom itd. Budući da kombiniram treninge s težinama, cardio, ponekad crossfit, važno mi je da moja obuća bude prilagođena svakom od ovih načina treniranja. Upravo je to Nike Metcon 3.’

Svoje Metconice možeš potražiti u Nike shopu Arena i Ilica 10.